Wat vinden we het jammer dat we het besluit hebben moeten nemen om de Pepernotenmiddag af te gelasten. We hadden er ons enorm op verheugd om onze gasten komende maandag een gezellige middag te bezorgen. Alles was geregeld: de locatie (café Sjrake), een verrassingsoptreden, Piet die ons zou komen bezoeken… Maar Corona gooit roet in het eten. We kunnen het niet riskeren om een zo kwetsbare groep gasten samen te brengen. De vrijwilligers zullen wel nog een kleine attentie brengen naar onze gasten (aan de deur en op veilige afstand). Geniet daarvan! We zien ons hopelijk bij het geplande kerstdiner maar dat is natuurlijk ook nog een groot vraagteken.

Bij deze willen we ook iedereen die op ons gestemd heeft bij de Rabo Club Support hartelijk bedanken. We krijgen een heel mooi bedrag van € 706,99 en daar zijn we heel erg blij mee. Zo kunnen we leuke activiteiten blijven organiseren voor onze gasten met als doel dat mensen met een lichamelijke beperking anderen kunnen blijven ontmoeten.

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.