Misschien wel de meest voorkomende gedachte onder vrouwen in januari.. Ik moet weer afvallen! Ik moet weer even streng zijn voor mezelf om op gewicht te komen…Ik vind mezelf nu even niet zo mooi…En wat gaan we dan doen? Op ons gewicht focussen, calorieën tellen uit ontevredenheid over ons lichaam. Met als gevolg dat….

we ‘moeten’ en even heel gemotiveerd lijken, maar op de lange termijn de motivatie verliezen dan wel dat ons lichaam klachten gaat ontwikkelen door het ontstaan van tekorten. Bovendien word je relatie met voeding er ook niet gezelliger op.
 
Maar wat nou als je je focust op jezelf de juiste brandstof gunnen zodat je gezonder wordt en blijft? Door te kijken welke voeding jou de hele dag een stabiel energieniveau geeft, welke voeding zorgt voor hormoonbalans, voor gezonde darmen voor een blijvend goed humeur etc.

Weet je dat de kilo’s dan vaak vanzelf volgen als je daadwerkelijk te zwaar bent… Jouw lichaam gaat namelijk terug naar zijn natuurlijke staat van zijn, het streeft immers naar balans!
 
De eerste gedachte komt vaak vanuit negatieve emoties; je voelt je te zwaar, opgeblazen, je vind jezelf niet mooi etc. en daarom ‘moet’ je.
 
Bij de focus op de juiste brandstof willen geven, zul je snel merken dat de juiste voeding jouw lijf goed doet. Je hebt een stabielere energie of een beter humeur en daardoor slaap je ook beter en heb je een minder kort lontje..

Je haar glanst ook weer meer!
 
Merk je het verschil in mindset?
 
Of wil jij deze switch gaan maken?
 
Met een voedingscheck kun jij kijken hoe jij er nu voorstaat en leer ik jou met praktische tips om jezelf de juiste voeding te geven. Daar pluk je je hele leven de vruchten van!

Check hier de informatie over de voedingscheck.

Met gezonde groet, Robin

Neem ook eens een kijkje op haar website www.van-natura.nl voor meer informatie of stuur haar een mailtje