Wil je beter leren omgaan met je smartphone? Of leren hoe je iets via Marktplaats kunt (ver)kopen? Meld je dan aan voor de gratis cursussen:

Omgaan met je smartphone
Wil je zelf je smartphone bedienen? Wil je leren appen met je (klein)kind, een foto maken en versturen of beeldbellen? Doe dan mee met deze leuke én gratis cursus Omgaan met je smartphone voor beginners. Na afloop ken jij je smartphone helemaal! De cursus start op donderdag 17 maart en is daarna nog vijf keer, op 24 en 31 maart en op 7, 14 en 21 april van 10.45 tot 12.15 uur bij Bibliocenter Heel. Aanmelden voor de cursus kan tot maandag 15 maart.

Cursus (ver)kopen via Marktplaats
Hoe kan ik snel en handig mijn auto verkopen? Of mijn jasje of fiets? Hoe kom ik aan een goedkope bureaulamp? Via Marktplaats natuurlijk! Als je wil leren hoe je dat het beste kunt doen, doe dan mee met de gratis cursus (Ver)kopen via Marktplaats. Deze cursus start op woensdag 23 maart en is daarna nog vier keer, op woensdag 30 maart en op 6, 13 en 20 april 2022 van 13.30 tot 15.30 uur. Aanmelden voor de cursus kan tot 21 maart. Cursuslocatie: Buurtcentrum De Spil, Suikerdoossingel 55 in Maasbracht.

Aanmelden

Wil je graag meedoen? Geef je dan op bij Bibliocenter door een e-mail te sturen naar Gaby Hellenbrand, g.hellenbrand@bibliocenter.nl of bel 088-2432005 / 06-15317867.