Beste mensen uit Roggel,

Ook in Roggel organiseren wij als afdeling regelmatig activiteiten om mensen met een lichamelijke beperking een paar fijne uurtjes te bezorgen. Daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt ons mooie vrijwilligerswerk.

We vragen hierbij vriendelijk of u ons vrijwilligerswerk wellicht zou willen steunen door loten te kopen. Eén lot kost € 2,00. Van elk verkocht lot gaat € 1,50 naar onze eigen Roggelse afdeling.

We starten nu weer met de verkoop van deze loten van deur tot deur. Echter, wij ervaren dat het steeds moeilijker wordt om mensen te bereiken via deze manier van verkoop. Vaak zijn mensen niet thuis als we aanbellen. Of men heeft geen contant geld in huis. Daarom proberen we u ook op deze manier te bereiken. Mist u de verkoper aan de deur en wilt u toch loten kopen, dan kan dat via één van onderstaande manieren:

  1. Geeft u uw bestelling door via de bestel-envelop die bij veel adressen bezorgd is. Deze envelop kunt u met gepast geld inleveren op het op de envelop vermelde adres. De bestelde loten worden dan z.s.m. bij u in de brievenbus bezorgd.
  • Via de QR-code hieronder

of u gaat naar https://www.zonnebloem.nl/en/loten/p/marij-vervoort

  • Geef aan hoeveel loten u wilt bestellen
  • Vul uw naam en e-mailadres in en klik op bestellen
  • Reken de loten af via iDeal
  • U ontvangt uw bestelde loten direct per e-mail en u krijgt

automatisch bericht over de uitslag

De trekking is op maandag 10 oktober 2022

Hartelijk bedankt namens alle vrijwilligers en deelnemers van de afdeling ROGGEL