Het podium geven aan het Orakel van Vrouwenpolder (Rogier Schippers) en aan de Jeune-premievan Leveroy (Martijn Crins) is garantie voor het binnenhalen van een tragikomische klucht op maat.

Een spannende dag voor Rowan van Mossel. Na vijftien jaar trouwe dienst bij ‘Het Bedrijf’ als heftruckchauffeur, heeft hij promotie gemaakt. Vanaf vandaag werkt hij op het kantoor, als assistent van Marcel Gimbrere. Maar kan hij dat wel? Waarom is hij zo zenuwachtig? Welk geheim draagt hij met zich mee?

Rogier Schippers en Martijn Crins gaan in Rake Woorden met veel gevoel voor humor en compassie, de problematiek van laaggeletterdheid te lijf. Ze doen dit op een plek waar het ertoe doet. Waar mensen zich vertrouwd voelen. Op de werkvloer, in kantines, buurthuizen en feestzalen. Bedoeld om juist op die plekken de schaamte en het taboe rondom laaggeletterdheid te doorbreken. Want lezen en schrijven is iets waar iedereen recht op heeft. Maar het niet iedereen even goed afgaat.

Rake Woorden is een voorstelling van Schippers & Crins, i.s.m. Bibliocenter. De voorstelling richt zich op het landelijk groeiende probleem van laaggeletterdheid.

Agenda:

Woensdag 24 augustus – Uitverkocht
BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel | Entree: 12,50 | Aanvang 21.00 uur.

Donderdag 25 augustus
BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel | Entree: 12,50 | Aanvang 21.00 uur.

Vrijdag 26 augustus
BusinessCentrum Leudal, Markt 6, Roggel | Entree: 12,50 | Aanvang 19.30 uur.