Wat was het gezellig afgelopen maandag. Met een groot aantal gasten bezochten we Intratuin Weert. De tafels waren al mooi gedekt en we mochten eerst gaan genieten van een lekkere “koffie/thee-compleet”. Daarna liepen we in groepjes de winkel rond en natuurlijk was er zoveel te zien (en te koop!) dat verschillende gasten met allerlei mooie plantjes en bloemen huiswaarts gingen. We kregen veel positieve reacties te horen: “Wat een goed idee om hier naar toe te gaan” en “Wat een fijne middag was het”. Daar doen we het voor. Ook wij als vrijwilligers genieten van de blijde gezichten. We hopen elkaar weer te zien bij de volgende activiteit: picknicken bij de Leimskoel. De vrijwilligers komen binnenkort langs om te vragen wie er meedoet. Noteer de datum alvast: woensdagmiddag 29 juni. Tot dan.

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.