Om aandacht te vragen voor het belang van lezen en schrijven vindt op donderdag 20 juli een taalwandeling plaats. Tijdens deze wandeling kunnen inwoners onder andere met wethouder Huub van Helden in gesprek over lezen en schrijven (maar ook rekenen) en de moeilijkheden die sommige inwoners daarmee ervaren. Gestart wordt om 14.00 uur op de parkeerplaats bij het gemeentehuis in Heythuysen. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden in niet nodig.

Taalakkoord
Deze wandeling komt voort uit het Leudals Taalakkoord. Aan de hand van dit taalakkoord zet gemeente Leudal samen met maatschappelijke partners in op het terugdringen van laaggeletterdheid. Want in Leudal moet iedereen kunnen meedoen.

Wandel mee
Ken of ben jij iemand die moeite met lezen of schrijven en wil je dit bespreekbaar maken? Wandel dan vrijblijvend mee. Meer informatie op www.leudal.nl/laaggeletterdheid