Ben je toe aan een nieuwe UITDAGING, een nieuwe Hobby misschien een nieuwe PASSIE? Onder de vleugels van de Bridgeclub Neer wordt een beginnerscursus bridge gestart op Woensdag, 27 september 2023 om 19.30 uur. Je kunt dan vrijblijvend een eerste kaartje leggen en kennismaken met het bridgespel.

Bridgedocent: Han de Haas.
Eerste les: 27 september 2023  19.30 – 21.30 uur (geheel vrijblijvend).
Plaats van handeling: gemeenschapshuis de Roffert Buggenum.
Vervolg: 12 lessen, data in overleg met de cursisten en docent, steeds op de woensdagavond.
Kosten: €115,- voor 12 lessen en lesmateriaal.

De opzet is om de lessen voor beginners synchroon te laten lopen met de clubavond van de Bridgeclub Neer, zodat de leden van onze club, indien gewenst, kunnen assisteren en als mensen later zoveel plezier blijken te hebben in dit spelletje zij de weg naar de” Roffert” reeds gevonden hebben.

De docent begint elke les met een kort gedeelte theorie en daarna vooral veel praktijk, zodat de cursisten al na 4 lessen thuis aan het bridgen kunnen gaan.Na 12 lessen kun je dan beslissen om in clubverband (onder begeleiding !!!!!!) door te gaan; liever thuis te blijven bridgen of online je bridgekunsten te gaan vertonen. Mogelijkheden te over.

Wij hopen beginners te laten ervaren dat  bridge geen suf spelletje is. Je moet er je hersens voor gebruiken en…….er wordt over de hele wereld gebridged door scholieren van 12 jaar, maar ook door senioren van ver boven de 80 en er kan worden gespeeld op alle  mogelijke plaatsen zoals blijkt uit deze foto tijdens onze jaarlijkse tuinenbridge.

Misschien dat bridge ook  het imago heeft bloed serieus te zijn en dat er niet gelachen mag worden, kom maar ervaren, dat deze uitspraken niet kloppen.

Tot slot is altijd tijd over, om na afloop van elke les en de  clubavond uitgebreid met elkaar van gedachten te wisselen over wat je nu wel of niet had moeten spelen.

Mocht je de uitdaging aandurven om te starten in de beginners cursus, dan kun je je aanmelden via de mail: tc@bcneer.nl, of telefonisch via 06 29534401 (Gerrit Derikx). Aanmelden bij Han de Haas, de bridgedocent is ook mogelijk: handehaas@gmail.com, telefoonnummer 06 51107303.